11 articles taged with Конзервација

Results
Ioannes Stobaeus | декември 13 2010

Завршена првата фаза од конзервацијата на мозаикот во Kуќата на Перистерија.

Divider

Ioannes Stobaeus | декември 14 2010

Завршени првата и втората фаза од проектот за конзервација.

Divider

Ioannes Stobaeus | април 20 2015

Divider

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026