Сите Публикации

Ранохристијанското ѕидно сликарство од Епископската базилика во Стоби


Ранохристијанското ѕидно сликарство од Епископската базилика во Стоби

Брошура од изложбата „Ранохристијанското ѕидно сликарство од Епископската базилика во Стоби“

Повеќе Download PDF

Упатство за авторите во Студии за старините на Стоби


Упатство можете да го преземете во PDF формат со кликнување на копчето преземи.

Повеќе Download PDF

Повик за пријавување трудови за печат во Студии за старините на Стоби, том IV


Повик за пријавување трудови за печат во Студии за старините на Стоби, том IV

Почитувани, Во име на Издавачкиот и Уредувачкиот одбор на Националната установа за управување со археолошкиот локалитет Стоби - Градско (НУ Стоби), ми претставува чест и задоволство да Ве информирам дека НУ Стоби ќе продолжи со издавањето на серијата Студии за старините на Стоби (Studies in the Antiquities of Stobi), чиј последен број излезе во јавноста во далечната 1981 г...

Повеќе Download PDF
World Monuments Watch

Advertisement

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026