од Ioannes Stobaeus

Ископувања 2010

Објавен краток извештај за археолошките истражувања и конзерваторските проекти на Стоби во 2010 година.

декември, 26 2010

Во Изложба

од Ioannes Stobaeus

Археолошка изложба 2010

Отворена изложбата „Археологија 2010“

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026