2 articles taged with конференција археологија

Results
октомври 08 2018

Меѓународната археолошка конференција „Меѓу Истокот и Западот. Стоби и градовите во римските провинции на Балканот“ се одржа од 27-30 септември 2018 г. во конференциската сала во Винарија Стоби, во организација на НУ Стоби.

Divider

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026