Закажете ја вашата прошетка со јавување на  +389 43 251 026 или на +389 75 210 752. 

Од понеделник до петок

 

Денски прошетки

 
 Октомври – Март Април – Септември

 8.30 – 16.00 ч

 8.30 – 16.00 ч

 

   

 

 
   

 Цена на влезници


 - Возрасни - 120 ден.                                                         

 

 - Деца, ученици и пензионери - 50 ден.

 

 - Деца под 6 години и членови на ICOMOS - слободен влез

 
 Попусти

 - За возрасни - единечна влезница во групи поголеми од 10 лица - 100 ден.

Stobi Workshops and Field School

Advertisement

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026