Новости

Важно известување

јули, 02 2020

 

Почитувани посетители,


Среќни сме што повторно можеме да ве поканиме на прошетка во древниот град Стоби. 
Започнувајќи од утре ( Петок, 03 Jули, 2020) археолошкиот локалитет е отворен за сите посетители.

Отворениот простор на локалитетот овозможува физичко дистанцирање и безбедна прошетка. При посета на локалитетот ве молиме почитувајте ги мерките и препораките за заштита и превенција од корона вирусот (КОВИД-19).

Ве очекуваме во Стоби!

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026