Новости

Стоби Online

декември, 15 2010 | Ioannes Stobaeus

 

Речиси 150 години од неговото откривање и 20 - тина години од постоењето на глобалната мрежа, најпознатиот локалитет во Р. Македонија конечно доби сопствена интернет страна. Отсега светот ќе може од дома да „ѕирка“ на Стоби и да дознава што се случило и што се случува на античкиот град.

 

Оваа значајна промоција на нашето културно наследство е донација од тимот креативци на SEAVUS, на кои Националната установа Стоби им вели огромно БЛАГОДАРАМ.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026