Новости

Истражувања и конзервација 2013

јануари, 23 2014 | Ioannes Stobaeus

 

Ве известуваме дека на веб страната на НУ Стоби е објавен кус преглед на сите реализирани проекти во текот на 2013-та година. За прегледот и фотографиите кликнете тука.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026