Новости

Известување за сите посетители

ноември, 20 2013 | Ioannes Stobaeus

 

Националната установа Стоби ги известува сите посетители на археолошкиот локалитет дека за викендите во зимскиoт период (од крајот на ноември до крајот на февруари) водичите ќе бидат достапни само со претходна резервација на нашиот телефон, email адреса или online апликација.

Со почит,

НУ Стоби

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026