Сувенири

390 ден.

Керамичка тропалка со релјефна претстава на паунот од мозаикот во крстилницата во епископската базилика. 

Stobi Workshops and Field School

Advertisement

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026