• Со автобус: 4 ч. и 30 мин.
  • Со автомобил: 4 ч.


Растојание: 254 км

 

Автобусот застанува во Скопје, а оттаму може да се стигне со автобус или воз.

Stobi Workshops and Field School

Advertisement

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026