Новости

Истражувања и конзервација 2012

јануари, 10 2013 | Ioannes Stobaeus

 

На веб страната на НУ Стоби е објавен преглед на резултатите од археолошките истражувања и конзерваторските зафати во текот на 2012 година. За текстот и фотографиите кликнете тука.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026