Новости

Истражувања и конзервација 2011

јануари, 09 2012 | Ioannes Stobaeus

 

Ве известуваме дека на веб страната на Стоби е објавен кус преглед на сите истражувачки и конзерваторски проекти реализирани во 2011 година. Текстот е проследен со 42 фотографии кои комплетно ја илустрираат теренската работа во изминатата година. За текстот и фотографиите кликнете тука.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026