Новости

Ископувања 2010

јануари, 17 2011 | Ioannes Stobaeus

 

Извештајот содржи основни информации за активности и резултатите од истражувањата и конзервацијата во текот на 2010 година. Текстот е проследен со 50 - тина фотографии преку кои секој посетител на веб страната ќе дознае за случувањата на Стоби во 2010 година.

 

Ископувања 2010.

© 2010 Stobi | Powered by Seavus

Контактирајте нè на +389 43 251 026